De Franse wereldkeuken – Van de Provence tot Pondicherry

Vaderdag 2017 NL
Tessa Kiros neemt je mee en laat je kennismaken met de vele verschillende smaken van de Franse wereldkeuken. Naast de Provence en Normandië maakt ze ook de oversteek naar de voormalige koloniën van Frankrijk: Guadeloupe, Vietnam, Pondicherry en La Réunion.
Laat je meevoeren langs de heerlijkste Franse gerechten: op traditionele wijze bereid met bijzondere lokale producten.

Naast de ruim 150 zeer gevarieerde recepten, maak je ook kennis met zes verschillende Franse streken en landen. Door de prachtige foto’s en kleurrijke opmaak krijg je direct zin om te gaan reizen en de gerechten te proeven.


Over Tessa Kiros
Tessa Kiros heeft een Finse moeder en een Grieks-Cypriotische vader en is in Londen geboren. Toen ze vier jaar was, verhuisde het gezin naar Zuid-Afrika en op achttienjarige leeftijd ging Tessa zelf reizen. Ze leerde alles wat ze te weten kon komen over culturen en tradities over de hele wereld. Tessa heeft in The Groucho Club in Londen gekookt en in Sydney, Athene en Mexico. Tijdens een reis door Italië ontmoette ze haar echtgenoot. Samen met hun twee dochters wonen ze tegenwoordig in Toscane. Ze maakt in haar kookboeken een culinaire reis door de meest uiteenlopende keukens en tijden. Een zeer persoonlijke en unieke aanpak die haar een grote schare trouwe fans heeft bezorgd.

Bol.com