Inspirerend verhaal over Michelle Obama

Vaderdag 2017 BE
Michelle Obama – Een inspirerend verhaal van een wereldwijd icoon mét exclusief nawoord voor de Nederlandse editie

Met kundige verslaggeving, een boeiende vertelwijze en een oog voor detail volgt Peter Slevin Michelle Obama, van haar jeugd in de gesegregeerde South Side van Chicago, tot haar rol als First Lady in het Witte Huis. Hij gaat in op haar beproevingen aan de Princeton Universiteit en Harvard Law School tijdens de op racistisch gebied bewogen jaren tachtig. Ook de dilemma’s waar zij voor stond terwijl ze in Chicago hard aan haar carrière werkte, een gezin grootbracht én haar man hielp om president van de Verenigde Staten te worden, komen aan bod.

Van de lessen die ze leerde in Chicago tot het gedachtegoed die zij uitdraagt als een van de meest bewonderde vrouwen ter wereld: Michelle Obama is een verfrissend en meeslepende vertelling van een unieke, krachtige vrouw.


Auteur – Peter Slevin
Peter Slevin heeft tijdens zijn journalistieke carrière uitgebreid geschreven over Barack en Michelle Obama, en over de politieke campagnes en beleidsdebatten in Amerika. Hij heeft tien jaar gewerkt voor The Washington Post en werkt momenteel als professor aan de Northwestern University’s Medill School of Journalism.

Bol.com