Instagramfenomeen brengt eerste boek uit: Imagine. Shoot. Create.

Vaderdag 2017 NL
Instagramfenomeen Annegien Schilling heeft een contract getekend voor haar eerste boek. In juli 2017 verschijnt bij Kosmos Uitgevers Imagine. Shoot. Create.

Zeventien jaar oud en meer dan een miljoen volgers op Instagram. Annegien Schilling verovert met haar surrealistische zelfportretten de wereld. In haar boek laat Annegien Schilling, jongere van het jaar 2016, zien hoe je bijzondere foto’s maakt die de verbeelding triggeren. Het gaat je inspireren om zelf creatief aan de slag te gaan met fotografie aan de hand van de stappen: Imagine. Shoot. Create. Het hele traject komt aan bod, van het denkproces tot de technische fase.


Over Annegien Schilling
Annegien Schilling werd zeventien jaar geleden geboren in de Verenigde Staten. Op haar derde verhuisde ze naar Nederland. Van jongs af aan is ze creatief bezig en druk in de weer met fotografie. Op haar dertiende opende Annegien het Instagramaccount fetching_tigerss waarop ze surrealistische zelfportretten deelt. Vier jaar later heeft ze wereldwijd meer dan 1 miljoen volgers.

‘Het boek bevat nieuw en nooit eerder gepubliceerd werk en vertelt de verhalen achter mijn foto’s. Inclusief werk van andere fotografen die ik enorm bewonder & heel veel meer! IT’S GONNA BE AWESOME’ – Annegien.

Reserveer Imagine. Shoot. Create. alvast voordelig op Bol.com en ontvang het eerste exemplaar op 18 juli.

Bol.com