Ook Tommie Christiaan en Tony Neef in Musicals Gone Mad

Bulk Alert

Grootste cast ooit voor jaarlijkse parodievoorstelling

Tommy Christiaan (Hair, Grease, The Little Mermaid) en Tony Neef (Beauty and the Beast, Sonneveld, The Sound of Music) zullen beiden te zien zijn tijdens de bonte avond van het musicalseizoen: Musicals Gone Mad. Eerder werd al bekend dat o.a. Wieneke Remmers (Sound of Music) deel uit maakt van de cast en dat Sophia Wezer (Amandla Mandela) de avond zal presenteren.

Het is het negende keer dat Musicals Gone Mad wordt opgevoerd. De voorstelling laat zich zien als een ‘Uitzending gemist’ van het afgelopen musicalseizoen: de hoogte- én dieptepunten van alle grote shows komen voorbij en worden geparodieerd. Onder meer The Lion King, Ciske de Rat en De Marathon passeren in het stuk de revue. Ook acteurs Esther van Boxtel (A Chorus Line), Saskia Schäfer (Beauty and the Beast), Yoran de Bont (Grease), Danny Houtkooper (De Tweeling) en Martijn van Voskuijlen (A Chorus Line) zijn in de musicalrevue te zien.

De voorstelling is enkel tijdens het Pinksterweekend te zien, op zondag 4 juni en maandag 5 juni in het Oude Luxor Theater te Rotterdam. Kaarten kunnen worden gereserveerd via www.luxortheater.nl of bij de kassa van het Luxor Theater: (010) 484 33 33. Meer informatie over Musicals Gone Mad is te vinden op www.musicalsgonemad.nl