Paul Groot als Cole Porter in You’re The Top!

Mid-season

Paul Groot als Cole Porter in You’re The Top!

Op 12 januari 2018 start de theatertournee van de You’re The Top. De musical brengt een wervelend beeld van de muziek en het levensverhaal van de legendarische songwriter Cole Porter, gespeeld door Paul Groot. De première vindt plaats op 22 januari 2018 in de Stadsschouwburg Utrecht.

Over Cole Porter
Cole Porter is de parel onder de allerbeste songwriters van Amerika. Hij combineerde zijn buitengewone talent met een zeer opvallende levensstijl en een verborgen leven … hij kon niet zichzelf zijn in het openbaar. Hij schreef wereldberoemde songs: ‘I’ve Got You Under My Skin’, ‘Night And Day’, ‘Ev’ry Time We Say Goodbye’ en de musicals ‘Anything Goes’, ‘High Society’ en ‘Kiss Me, Kate’.

Niet alleen de tekst maar ook de muziek. Zijn songs zijn hartstochtelijk, dan weer geniaal ondeugend en weerspiegelen zijn leven: opgewekt, wereldwijs, verlangend, elegant en de Top. Maar terwijl zijn succes ongekende hoogte bereikt, groeit zijn eenzaamheid. You’re the Top: een muzikale, emotionele musical met: Paul Groot als Cole Porter; Marjolein Keuning als Linda Porter; Marcel Jonker als Monty Woolley en Jochem Smit, Rick Sessink, Perry Dossett en anderen.

Foto: Nico Kroon

Boeken algemeen