Powerfood – The Party Edition van Rens Kroes

Vaderdag 2017 NL
Op 8 juni aanstaande brengt Rens Kroes alweer haar vierde boek uit. Na twee basiskookboeken en het handzame On the Go is het tijd te laten zien dat in haar bewuste levensstijl alle ruimte is voor een feestje.

‘Als klein meisje greep ik elke gelegenheid aan om een feestje te bouwen. Ik was een blij kind, hield van partijtjes en visite over de vloer en vond het heerlijk om rond te gaan met zelfgemaakte hapjes’, vertelt Rens.

Nog steeds danst Rens door het leven. Wanneer het kan, viert ze bijzondere gelegenheden. Verjaardagen, feestdagen en successen, maar ook simpelweg de seizoenen, een zonnige dag of het weekend. Van uitgebreid tafelen met vrienden en familie, tot een feestje voor twee op de bank. Omdat plezier hebben het leven leuker maakt, je lijf ultiem ontspant door gezelligheid en de mooiste herinneringen aan tafel ontstaan.

Feest & lekker eten
En bij elk feest hoort lekker eten. Rens gelooft dat genieten ook kan zonder je daarover schuldig te voelen. Als je verantwoorde keuzes maakt in de ingrediënten die je gebruikt, hoeft dat op zo’n bijzonder moment gelukkig ook niet. De kunst zit ’m in het omarmen van een bewuste lifestyle, waardoor je alleen nog maar lekker en voedzaam wilt koken en eten. Oók tijdens een feestje.


85 Party-recepten
In dit nieuwe boek deelt Rens Kroes haar favoriete party-recepten die iedereen gemakkelijk kan klaarmaken. De 85 nieuwe recepten passen helemaal in haar bekende voedingswijze, maar zijn uitgebreider en vooral: feestelijker. Rens laat zien hoe je heerlijke taarten bakt, hartige hapjes maakt, bbq’s en dinertjes met vrienden organiseert en de lekkerste drankjes serveert. Want bijzondere momenten mogen gevierd worden!

Met Powerfood – The Party Edition laat Rens Kroes zien dat haar ‘powerfood’ prima past bij een feestje

Rens Kroes

Over de auteur
Rens Kroes (1987) debuteerde in 2014 met Powerfood, dat een jaar lang onafgebroken in de Bestseller60 stond, de nummer-1-positie behaalde en ruim 1,5 jaar in de Top 10 Eten & Drinken stond. Haar tweede boek Powerfood – Van Friesland naar New York kwam onmiddellijk binnen op nummer 1 in de Bestseller60. On the go werd opnieuw enthousiast ontvangen, zowel door de lezers als door de media. Met vele publicaties en mediaoptredens weet Rens een enorme groep fans en volgers aan zich te binden.

Bol.com

Foto: Anne Timmer